vineri, 22 octombrie 2010

De ce sa aleg Oriflame?

      Daca citesti aceste randuri inseamna ca ideea de a fi consultant (reprezentant) Oriflame  iti face cu ochiul, asa ca te felicit. Despre Oriflame pot sa-ti spun ca este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face daca esti la inceput de drum si daca te-ai hotarat sa-ti dezvolti propria ta afacere devenind reprezentanta unei firme. Motivele care m-au determinat pe mine sa devin reprezentant Oriflame le voi prezenta in continuare.
    
      Primul avantaj il reprezinta chiar brandul Oriflame, care este al doilea brand de produse cosmetice distribuite direct din Romania ca si vizibilitate, dupa Avon. Spre deosebire insa de concurentul sau direct, Oriflame are un numar mai mic de reprezentanti, ceea ce inseamna ca vei avea parte de o concurenta mai mic. In plus, ai la dispozitie o piata de desfacere foarte mare, statisticile aratand faptul ca peste 33% din femei si peste 10% din barbatii din Romania au cumparat, folosit sau primit cel putin un produs Oriflame. Datorita gamei largi de produse, practic oricine, indiferent de varsta si sex, poate sa iti devina client.

      Un al doilea avantaj il reprezinta faptul ca te poti deveni chiar tu consultant Oriflame gratuit, fiind necesara doar o copie de buletin si semnarea unui contract.In plus, nu esti nevoita sa cumperi nici un material promotional (dar daca vrei nu te opreste nimeni) si nu esti obligata sa dai comanda de sute de lei - comanda minima fiind de 50 RON -  deci ai ocazia sa demarezi afacerea in ritmul tau.

    
    Un al treilea avantaj il reprezinta valoarea comisioanelor tale care ajung pana la 40%, in functie de valoarea comenzii. Adauga la asta si faptul ca Oriflame ofera in mod constant reprezentantilor sai de top cadouri promotionale si numeroase bonusuri.Vei avea ocazia sa vezi ca posibilitatile de castig sunt limitate doar de imaginatia ta.

     Te asigur ca avantajele de a fi reprezentant Oriflame sunt cu mult mai multe, dar eu ma opresc aici si vreau sa te las pe tine sa le descoperi pe celelalte intrand in marea familie Oriflame!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu